SİİRT / MERKEZ - Selami Değer Anadolu Lisesi

Ock

Gençlik merkezinden gelen gençlik liderleri okulumuza gelip hayvanlar ve onlara yardım ile ilgili ufak bir sunumdan sonra bahçemize öğrencilerimiz ile birlikte kuş yuvası yerleştirdiler.

Ock

Öğretmenler Günü kapsamında il genelinde yapılan yarışmalarda, öğrencilerimizden Muhammed Şendül Santranç turnuvasında il birincisi, Sevda İLHAN su-doku turnuvasında il birincisi,, Yusuf Emre ÖZDEMİR tangram turnuvasında il ikincisi ve Berçem Kapazan  kompozisyon yarışmasında il 3.sü oldu, ödüllerini Milli Eğitim Müdürümüz Deniz EDİP verdi.

Ock

Çevre kulübü öğrencileriyle birlikte kurucumuz Selami DEĞER'in gönderdiği fidanlari bahcemize dikerek okulumuzu daha da yesillendirdik, kendisine teşekkür ederiyoruz.

Ock

Okulumuzun Spor Kulübü kuruldu.Kulübümüzde sadece Selami Değer Anadolu Lisesi öğrencileri oynayacak.

Ock

Selami Değer Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Basketbol Takımı il turnuvalarında şampiyon olarak il birincisi olmuştur.Tebrik ederek Bölge maçlarında başarılar diliyoruz

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü programı çerçevesinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Berçem KAPAZAN il 3. sü olmuştur. Ödülünü Milli Eğitim Müdürü Deniz EDİP'in elinden alan öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. İyiye, güzele ve paylaşmaya vesile olmasını dileriz. Okulumuz idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından "Aşure Günü" etkinliği düzenledi. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Askıda kitap projesi sosyal sorumluluk projelerinden biridir. Projemizin amacı;

* Kitaplara ulaşmada kolaylık sağlamak.

* Kitap okuma isteğini artırmak.

* Okuyan,paylaşan ve gelişen bir gençlik olmak.